Aktuelt

December 2017

Lad december blive den lyse måned!
Lad dig inspirere af at jul er kærlighedens tid. Spred kærlighed omkring dig og bring noget positivt til dine omgivelser i denne tid, hvor mange føler sig stressede. Send et smil til dem du møder på din vej, giv blomster til nogen du holder af og som måske har brug for ekstra omsorg.

Måske kan mit yndlingscitat fra poeten Rumi inspirere dig:

Let people catch something from your heart
that will cause no discomfort, but help them to sing.

Og er du der, hvor du ikke selv føler overskud til at muntre andre op – vær den som beder om hjælp til blive løftet lidt op. Ved at udtrykke dine behov – måske om noget selskab et par timer, eller blot en snak i telefonen en aften – giver du den anden mulighed for at glæde sig over at bringe mere lys og varme i denne både mørke og kolde årstid. Tøv ikke om at bede om hjælp – om det er hos en ven, bekendt, eller ved at kontakte en terapeut. Lad de mørke måneder blive starten på en ny, lysere fase i dit liv.

Efterår 2017

Livet er tilbage i hverdagen, efter ferien og velfortjent hvileperiode. Du burde have følelsen af at være tanket op, fuld af energi og lyst til nye udfordringer – enten på jobbet, i din uddannelse, eller måske lyst til finde på noget nyt i fritiden.

efterår 2016

Parforholdet er blevet styrket af mere tid og overskud til hinanden i sommerperioden. Men for nogle har det måske været mere præget af skuffelsen over ikke at opleve nogen opblomstring af forholdet, man naturligt forventer i ferieperioden. Er interessen for hinanden falmet? Svært at nyde de øjeblikke du har alene med din partner? Så kunne det være relevant at gøre lidt ekstra nu, inden I begge bliver for opslugte af jobbet, børnene, og al den hverdagsræs som hurtigt kommer til at fylde. Husk at give jer nogle gode stunder og planlæg hvordan I få prioriteret jeres tid sammen i den kommende tid – måske med nogle hverdagsaftener uden børn, eller udvælg en weekend som kan være særlig bestemt til dyrke jeres relation. I kan også vælge komme til en enkelt parkonsultation hos mig, hvor I får plads til reflektere over det som er nu og hvad der er vigtigt have opmærksomhed på den nærmeste tid for at jeres relation er med til I begge har plads til udvikling.

Ønsker jer alle en skøn eftersommer!